Ga naar de hoofdcontent
Bedrijven en partnerships

Bedrijven en partnerships

Voor bedrijven en partners maakt het Holland Festival graag een propositie op maat. Het programma van het Holland Festival biedt in zijn grote variatie veel mogelijkheden. 

Waarom partner worden?
Wij bieden uitgebreide ontvangstmogelijkheden, bijzondere voorstellingen en unieke kijkjes achter de schermen van het festival en de festivalkunstenaars. Wij vinden duurzaamheid belangrijk in onze relaties en onze aandacht en zorg voor de omgeving.

Wat we bieden
Het Holland Festival is een internationaal, toonaangevend festival dat ieder jaar een groot en breed publiek trekt (gemiddeld 75.000 bezoekers). Een partnership met het Holland Festival betekent zichtbaarheid bij de bezoekers van het festival en een grotere groep belanghebbenden.

Wij bieden onze partners zichtbaarheid online, in Amsterdam en op de vele culturele podia in de stad. Met een Holland Festivalvoorstelling bied je medewerkers of relaties en prospects een onvergetelijke middag of avond, waarbij er nog lang nagepraat zal worden over die ene voorstelling en waarin ontmoetingen met de makers garant staan voor een onvergetelijke ervaring. 

We gaan graag in gesprek over het ondernemerschap van het festival, het aankomende programma en wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Meer informatie over onze inkomsten
Om een serieuze speler op het wereldpodium te blijven is het Holland Festival afhankelijk van duurzame partnerships, steun van fondsen en particuliere donateurs. 

De inkomsten van het Holland Festival zijn als volgt samengesteld:
·       60% komt uit bijdragen van de Rijksoverheid en Gemeente Amsterdam.
·       40% eigen inkomsten

Fiscaal voordeel bij giften van bedrijven
Het Holland Festival heeft de culturele ANBI-status. Daarom zijn giften aftrekbaar van de vennootschapsbelasting. Zie ook onze online rekenmodule om te berekenen wat in jouw situatie het fiscale voordeel is. 

Contact:
Mathilde Smit, hoofd Development
tel. 020 - 788 21 18
e-mail [email protected]