HF Young

Gratis voor iedereen t/m 39 jaar

Met flinke kortingen naar voorstellingen

Activiteiten met andere HF Youngers

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

HF Young

Voor liefhebbers zoals jij

HF Young is voor iedereen tot en met 39 jaar die meer wil weten over kunstenaars en thema’s die aan bod komen in het Holland Festival. Bovendien krijg je korting op geselecteerde voorstellingen: de HF Young Favourites.

We bieden een programma waarin artistieke vernieuwing centraal staat, het experiment niet wordt geschuwd en waarin ruimte is voor discussie.

De eerste HF Young Favourite: Indra's Net

De eerste HF Young Favourite: Indra's Net

Op 1 juni 2023 gaat de 76e editie van het Holland Festival van start. Je kunt nu al kaarten kopen voor drie voorstellingen, waaronder een HF Young Favourite: Indra's Net: de wereldpremière van de nieuwe multidisciplinaire performance van de Amerikaanse muzieklegende Meredith Monk. Als je niet ouder dan 39 jaar bent, betaal je voor deze voorstelling slechts € 20.

Natuurlijk zijn de overige twee voorstellingen ook zeer de moeite waard: Exótica: dansproductie van de Mexicaans-Chileense kunstenaar Amanda Piña, en het groots opgezette familie-epos Vake Poes; of hoe God verdween van de Belgische theaterregisseur Lisaboa Houbrechts. 

Bestel nu je kaarten!
Ook uitermate geschikt als origineel cadeau voor de komende feestdagen! 

HF Young Circle

Het HF Youngprogramma wordt samengesteld door de HF Young Circle: tien jonge professionals en studenten, allen cultuuravonturiers tussen 24 en 39 jaar oud.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

HF Young organiseert ook activiteiten, zoals de HF Young Night, de HF Young Bookclub en HF Young TALKS in aanloop naar én tijdens het festival in juni. Hou de activiteiten hieronder in de gaten.

Jonge Begunstigers

Het Holland Festival kan niet bestaan zonder steun van zijn Vrienden. Als Jonge Begunstiger steun je het Holland Festival en duik je nooit alleen in het grootste podiumkunstenfestival van Nederland; Het maakt niet uit of je een cultuurgroentje bent of een artistieke veelvraat. Samen met ons kom je alle ins en outs te weten over de voorstellingen en de kunstenaars!

Klik hier voor meer informatie