HF Young

Gratis voor iedereen t/m 39 jaar

Met flinke kortingen naar voorstellingen

Activiteiten met andere HF Youngers

Meld je hier (gratis) aan

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

HF Young

Ontdek het Holland Festival met HF Young

Tijdens het Holland Festival maak je kennis met allerlei verschillende soorten podiumkunsten en ontmoet je makers en artiesten van over de hele wereld.

HF Young is voor iedereen tot en met 39 jaar die nieuwsgierig is naar podiumkunsten en die meer wil weten over kunstenaars en thema’s die aan bod komen in het Holland Festival. Bovendien krijg je met HF Young vette korting op geselecteerde voorstellingen: de HF Young Favourites (zolang de voorraad strekt). 

Activeer jouw HF Youngkorting door je hier aan te melden en je geboortedatum in te vullen.

HF Young Circle

Het HF Youngprogramma wordt samengesteld door de HF Young Circle: tien jonge professionals en studenten, allen cultuuravonturiers tussen 24 en 39 jaar oud.

HF Young X Amsternannies

HF Young X Amsternannies

HF Young doet zijn best om voor iedereen tot en met 39 jaar de drempel tot het festivalbezoek zo laag mogelijk te houden. Óók voor ouders die bij gebrek aan een oppas dreigen om ons mooie festival mis te lopen.

In 2023 slaat HF Young de handen ineen met Amsternannies – een oppasbureau met een groot betrouwbaar netwerk van Amsterdamse studenten. Amsternannies helpt (jonge) ouders graag aan een lieve en ervaren Nanny, zodat zij kunnen genieten van een mooie Holland Festivalvoorstelling.

Speciale aanbieding!
Ben jij van plan om het festival te bezoeken en zoek je nog een oppas? Amsternannies biedt Holland Festivalbezoekers de kans om zonder abonnement een Nanny via hun netwerk te boeken.

Woon je in of rondom Amsterdam en willen jullie vaker gebruik maken van Amsternannies? Dan krijgen je 50% korting op het intakegesprek.

Meer weten of een afspraak maken? Klik hier om naar het formulier te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Jonge Begunstigers

Het Holland Festival kan niet bestaan zonder steun van zijn Vrienden. Als Jonge Begunstiger steun je het Holland Festival en duik je nooit alleen in het grootste podiumkunstenfestival van Nederland; Het maakt niet uit of je een cultuurgroentje bent of een artistieke veelvraat. Samen met ons kom je alle ins en outs te weten over de voorstellingen en de kunstenaars!

Klik hier voor meer informatie

HF Young Helden - Ariah Lester