gezocht: oproepkrachten voor de op- en afbouw van voorstellingen

Voor het 75e jubileumjaar van het Holland Festival zijn we allereerst tussen 5 en 13 juni (maar ook daarna) op zoek naar oproepkrachten voor de op- en afbouw van onze voorstellingen op locaties als: de Gashouder, het Concertgebouw, ITA en het Transformatorhuis. Ook kun je ingezet worden als stagehand voor bijvoorbeeld decorwisselingen tijdens een voorstelling. Of als assistent achter de schermen.

Wat krijg je hiervoor terug? Een salaris van 15,86 bruto per uur (excl. onregelmatigheidstoeslag), vergoeding van werkschoenen, korting op voorstellingen op de dag zelf, een fantastische leuke poule met collega's en gezellige borrels met de andere oproepkrachten tijdens het festival.

We werken met Verloning.nl; een nieuwe vorm van verlonen. Je kiest zelf welke zekerheden je wel (of niet) inbouwt. Hierdoor kan je netto uurloon boven de €14,00 uitkomen (excl. onregelmatigheidstoeslag).

Het is niet van belang veel (technische) ervaring te hebben (mocht je dat wel hebben, super!) We zoeken naar mensen die zin hebben om in een hecht team te knallen. Flink sjouwen, lange dagen en onregelmatige uren kun je verwachten. Ben jij deze week fulltime beschikbaar (en ook de rest van de maand)? Mail dan direct naar fleur.mesman@hollandfestival.nl