Galerie Ron Mandos Visit

Galerie Ron Mandos Visit

21 juni 2022
Inloop 17.30
Start rondleiding 18.00
Einde: 19.30

Hans van Manen, de grootmeester van het Nederlandse ballet, viert dit jaar zijn 90ste verjaardag. Het Nationale Ballet presenteert daarom een uitgebreid en gevarieerd programma van zijn werk. De multidisciplinaire fototentoonstelling Dance in Close-Up: Hans van Manen seen by Erwin Olaf is gelijktijdig te zien. Een ode aan de vriendschap tussen Hans van Manen en fotograaf Erwin Olaf.

De prachtige foto’s van Erwin Olaf geven een gedetailleerde kijk op de choreografie van Hans van Manen en brengen een ode aan hun langdurige vriendschap. Bij de tentoonstelling, gecureerd en ontworpen door Tom Postma en Mihaela Radescu, verschijnt ook een boek dat wordt uitgegeven door Hannibal Books. Tussen 18 juni en 17 juli kun je van woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur, en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur de tentoonstelling bezoeken.

Op dinsdag 21 juni organiseert HF Young in samenwerking met de galerie een exclusieve rondleiding door de tentoonstelling. Galerie Ron Mandos curator Lars Been neemt ons mee langs de werken die een ode vormen aan de jarenlange vriendschap tussen Hans van Manen en Erwin Olaf.

Ben jij erbij op 21 juni? Toegang is gratis, wel even aanmelden. Dat doe je door een mailtje te sturen naar manon.schreurs@hollandfestival.nl