HF Young

Beleef het Holland Festival actief met andere geïnteresseerden!

HFY_borrel_690x345

HF Young is hét platform voor jonge cultureel geïnteresseerden die willen luisteren, openminded zijn, bereid zijn buiten gebaande paden te treden, zich in het debat willen mengen en op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen. 

HF Young wordt aangestuurd door de HF Young Circle – negen vrijwillige cultuurfanaten tussen de 23 en 39 jaar oud. HF Young biedt een programma waarin artistieke vernieuwing en innovatie centraal staat, het experiment niet wordt geschuwd en waarin ruimte wordt gemaakt voor discussie. Meer weten over het Holland Festival, de kunstenaars of de thema’s die aan bod komen én ook nog eens korting op geselecteerde voorstellingen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dwars door de programmering van het Holland Festival maakt de HF Young Circle met de Favourites een selectie van topvoorstellingen voor jullie; een afwisseling van podiumkunstdisciplines en van gezelschappen van wereldfaam en veelbelovende jonge artiesten. Klik hier om het complete HF Youngprogramma te bekijken! 

Ben jij niet ouder dan 39 jaar? Dan bezoek je de HF Young Favourites ook nog eens met korting! (zolang de voorraad strekt). Wil je samen met je vrienden naar de HF Young Favourites? Kaarten voor anderen bestellen kan ook! Let wel op dat de korting alleen geldt voor mensen die niet ouder zijn dan 39 jaar - bij de voorstellingen kan gecontroleerd worden op leeftijd. 

Hoe werkt het?
Klik hier en meld je aan voor HF Young door je mailadres en je geboortedatum achter te laten. Dan houden wij je op de hoogte van het HF Young programma en toekomstige HF Young events. Zo simpel is het! 

P.S. Wil jij het Holland Festival steunen en meteen drie jaar langer gebruik maken van alle voordelen van HF Young en nog veel meer? Word dan Jonge Begunstiger! Klik hier om meer te weten te komen.

HF Young Favourites 2022

De HF Young Circle selecteert speciaal voor jullie voorstellingen uit het Holland Festivalprogramma van 2022 waarvoor bezoekers tot en met 39 jaar met korting kaarten kunnen kopen.

De eerste naam die we nu al bekend kunnen maken is de Engels/Azerbeidzjaanse zanger/componist Sami Yusuf. Wees er snel bij, want op = op! 

WhenPathsMeet_2_1600x900


When Paths Meet
Sami Yusuf, Amsterdams Andalusisch Orkest, Cappella Amsterdam
6 juni, Het Concertgebouw
meer info & tickets