Liefhebbers

Liefhebber

Mede dankzij de steun van Vrienden kan het festival iconische voorstellingen presenteren waarover decennia later nog gesproken wordt. Het Holland Festival omarmt behalve zijn kunstenaars ook zijn bezoekers. Door hun betrokkenheid durft het festival een voorhoedepositie in te nemen en avontuurlijke keuzes te maken. Het Holland Festival biedt kunstenaars en bezoekers een plek om elkaar echt te ontmoeten.

Ben je nieuwsgierig naar het rijke festivalprogramma en wil je daar graag aan bijdragen? Dan kun je je als Liefhebber verbinden aan het festival.

Als dank

ontvang je;

-       voorrang bij de kaartverkoop;

-       € 5 korting op elk eerste ticket per voorstelling en € 2,50 korting op elk volgende ticket voor dezelfde voorstelling*;

* - Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten.
   - De prijs per ticket, inclusief korting, mag niet onder de € 15 uitkomen.

SCHENKEN AAN EEN CULTURELE INSTELLING OF GOED DOEL

Het Holland Festival heeft de status van culturele ANBI.
Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Hierdoor kun je wel meer dan 50% van je gift terugkrijgen. Hoeveel je mag aftrekken, hangt af van de soort gift en de grootte van de gift. Goed om te weten: verschillende schenkingen in een kalenderjaar aan organisaties met ANBI-status mogen bij elkaar opgeteld worden.

 

Liefhebber voor 5 jaar met periodieke gift

Neem contact met ons op als je met een periodieke gift Liefhebber wilt worden voor 5 jaar.

Lees meer bij: Fiscale voordelen & Geefwet