Liefhebbers

Liefhebber

Mede dankzij de steun van Vrienden kan het festival iconische voorstellingen presenteren waarover decennia later nog gesproken wordt. Het Holland Festival omarmt behalve zijn kunstenaars ook zijn bezoekers. Door hun betrokkenheid durft het festival een voorhoedepositie in te nemen en avontuurlijke keuzes te maken. Zo is Holland Festival een plek waar kunstenaars en bezoekers elkaar ontmoeten.

Ben je nieuwsgierig naar het rijke festivalprogramma en wil je daar graag aan bijdragen? Dan kun je je als Liefhebber verbinden aan het festival.

Als dank

 • ontvang je;

  -       als eerste het programmaboek

  -       voorrang bij de kaartverkoop;

  -       € 5 korting op elk eerste ticket per voorstelling en € 2,50 korting op elk volgende ticket voor dezelfde voorstelling*;

  * Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten.

  - De prijs per ticket, inclusief korting, mag niet onder de € 15 uitkomen.

SCHENKEN AAN EEN CULTURELE INSTELLING OF GOED DOEL

Het Holland Festival heeft de status van culturele ANBI.
Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Hierdoor kun je wel meer dan 50% van je gift terugkrijgen. Hoeveel je mag aftrekken, hangt af van de soort gift en de grootte van de gift. Goed om te weten: verschillende schenkingen in een kalenderjaar aan organisaties met ANBI-status mogen bij elkaar opgeteld worden.
Als je zeker wil zijn van fiscaal voordeel, schenk dan met een periodieke overeenkomst van minimaal vijf jaar.

Lees meer bij: Fiscale voordelen & Geefwet