Hartsvrienden

Word Hartsvriend

Als Hartsvriend nodigen we u uit om dichter bij de kunstenaars en het artistieke proces te komen. Met gelijkgestemden en gasten van het festival verwelkomen we u graag op speciale gelegenheden en geven u een blik achter de schermen.

Voordelen

Als Hartsvriend ontvangt u:

  • een uitnodiging voor het Hartsvriendendiner, in aanwezigheid van (internationale) kunstenaars;
  • acht vrijkaarten*;
  • en meer, klik hier voor een overzicht van alle voordelen als Hartsvriend. 

Ja, ik word nu Hartsvriend

of download hier het aanmeldformulier.

* Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten. In 2019 is dit het project aus LICHT van De Nationale Opera, Koninklijk Conservatorium Den Haag en Holland Festival. De overige uitzonderingen worden bekendgemaakt wanneer het volledige programma is gepresenteerd.

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de Hartsvrienden van het Holland Festival en andere mogelijkheden om het festival te steunen.

U kunt hiervoor contact opnemen met Leonie Kruizenga op: 020 - 788 21 18 of per e-mail

Hartsvrienden

R.F. van den Bergh, Kommer en Josien Damen, Sabine van Delft-Vroom, J. Fleury, Tex Gunning, V. Halberstadt, Nienke van den Hoek en Alexander Ribbink, Wendy van Ierschot, Isaäc en Francien Kalisvaart, Giovanna Kampouri Monnas, Luuk H. Karsten, Kristine Kohlstrand, Joost en Marcelle Kuiper, Monique Laenen en Titus Darley, Cees Lafeber, Emma Moloney, Sijbolt Noorda en Mieke van der Weij, Ben Noteboom, Robert Jan en Mélanie van Ogtrop-Quintus, Jeroen Ouwehand, Anthony en Melanie Ruys, Rob van Schaik en Wijnanda Rutten, Patty Voorsmit.