Hartsvrienden

Word Hartsvriend

Als Hartsvriend nodigen we u uit om dichter bij de kunstenaars en het artistieke proces te komen. Met gelijkgestemden en gasten van het festival verwelkomen we u graag op speciale gelegenheden en geven u een blik achter de schermen.

Voordelen

Als Hartsvriend ontvangt u:

  • een uitnodiging voor het Hartsvriendendiner, in aanwezigheid van (internationale) kunstenaars;
  • acht vrijkaarten*;
  • en meer, klik hier voor een overzicht van alle voordelen als Hartsvriend. 

Ja, ik word nu Hartsvriend

* Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten; producties van

   De Nationale Opera, ITA en Het Nationale Ballet.

video
Tijdens het festival gingen we backstage met festivalpartners bij een van de meest populaire voorstellingen in 2018: JR van FC Bergman.

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de Hartsvrienden van het Holland Festival en andere mogelijkheden om het festival te steunen.

U kunt hiervoor contact opnemen met Mathilde Smit op: 020 - 788 21 18 of per e-mail

Hartsvrienden

R.F. van den Bergh, Kommer en Josien Damen, J. Fleury, V. Halberstadt, Astrid Helstone en Diederik Burgersdijk, Bernard en Ineke Dijkhuizen, Nienke van den Hoek en Alexander Ribbink, Isaäc en Francien Kalisvaart, Kristine Kohlstrand, Joost en Marcelle Kuiper, Cees Lafeber, Emma Moloney, Sijbolt Noorda en Mieke van der Weij, Robert Jan en Mélanie van Ogtrop-Quintus, Jeroen Ouwehand, Anthony en Melanie Ruys, Rob van Schaik en Wijnanda Rutten, Ingeborg Snelleman en Arie Vreugdenhil, Coen Teulings en Salomé Bentinck, Patty Voorsmit, Hans Wolfert en Marijke Brinkman