Hartsvrienden

HARTSVRIENDEN

Met de steun die Holland Festival ontvangt kunnen internationale voorstellingen van het allerhoogste niveau naar Nederland worden gehaald. Zo krijgen mid-career kunstenaars een springplank naar de internationale kunstwereld. Het contextprogramma biedt verdieping met  bijvoorbeeld inleidingen, ‘meet the artists’ en masterclasses.

Holland Festival nodigt je uit om als Hartsvriend het festival van dichtbij te ervaren. Zo spreek je de makers voorafgaand aan het festival, ontmoet je andere Hartsvrienden tijdens een diner en draag je bij aan de meest bijzondere producties.

LAAT JE ONDERDOMPELEN IN HET HOLLAND FESTIVAL

Als dank voor je steun krijg je;

-       voorrang bij de kaartverkoop;

-       € 5 korting op elk eerste ticket per voorstelling en € 2,50 korting op elk volgende ticket voor dezelfde voorstelling*;

-       acht vrijkaarten*

-       naamsvermelding (indien gewenst)

En een uitnodiging voor jezelf en een introducé voor:

-       de Voorjaarsontvangst;

-       de Vriendenvoorstelling;

-       de feestelijke receptie na de Openingsvoorstelling, indien je kaarten hebt besteld voor deze voorstelling;

-       de Najaarsontvangst;

-       het Hartsvriendendiner;

-       een rondleiding achter de schermen bij een van de Holland Festival producties.

* - Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten.
   - De prijs per ticket, inclusief korting, mag niet onder de € 15 uitkomen.

Vanwege de coronamaatregelen is het mogelijk dat we niet al het bovenstaande kunnen organiseren. We bieden in dat geval graag een bijzonder alternatief.

 

VIDEO
Tijdens het festival gingen we backstage met festivalpartners bij een van de meest populaire voorstellingen in 2018: JR van FC Bergman.

SCHENKEN AAN EEN CULTURELE INSTELLING OF GOED DOEL

Het Holland Festival heeft de status van culturele ANBI.
Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Hoeveel je mag aftrekken hangt af van de soort gift en de grootte van de gift. Goed om te weten: schenkingen aan verschillende organisaties met ANBI-status mogen bij elkaar opgeteld worden.

 

Hartsvriend voor 5 jaar met periodieke gift

Als je zeker wil zijn van fiscaal voordeel, schenk dan met een periodieke overeenkomst van minimaal vijf jaar. Je kunt dit aankruisen in het aanmeldformulier.

Lees meer bij: Fiscale voordelen & Geefwet