Hartsvrienden

Word Hartsvriend

Als Hartsvriend nodigen we u uit om dichter bij de kunstenaars en het artistieke proces te komen. Met gelijkgestemden en gasten van het festival verwelkomen we u graag op speciale gelegenheden en geven u een blik achter de schermen.

Voordelen

Als Hartsvriend ontvangt u:

  • een uitnodiging voor het Hartsvriendendiner, in aanwezigheid van (internationale) kunstenaars;
  • acht vrijkaarten*;
  • en meer, klik hier voor een overzicht van alle voordelen als Hartsvriend. 

Ja, ik word nu Hartsvriend

of download hier het aanmeldformulier.

*Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten. In 2018 zijn dit Les contes d'Hofmann en Lessons in Love and Violence van De Nationale Opera, Tristan+Isolde van Het Nationale Ballet en Romeinse Tragedies van Toneelgroep Amsterdam.

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de Hartsvrienden van het Holland Festival en andere mogelijkheden om het festival te steunen.

U kunt hiervoor contact opnemen met Leonie Kruizenga op: 020 - 788 21 18 of per e-mail

Hartsvrienden

R.F. van den Bergh; Kommer en Josien Damen; Sabine van Delft-Vroom; J. Fleury; Tex Gunning; V. Halberstadt; Wendy van Ierschot; Isaäc en Francien Kalisvaart; Giovanna Kampouri Monnas; Luuk H. Karsten; Kristine Kohlstrand; Joost en Marcelle Kuiper; Monique Laenen en Titus Darley; Cees Lafeber; Emma Moloney; Sijbolt Noorda en Mieke van der Weij; Ben Noteboom; Robert Jan en Mélanie van Ogtrop-Quintus; Jeroen Ouwehand; Anthony en Melanie Ruys; Rob van Schaik en Wijnanda Rutten; Patty Voorsmit.