Begunstigers

Begunstiger

De voorstellingen die het Holland Festival presenteert, zijn niet mogelijk zonder de steun van Vrienden. Het Holland Festival durft zich te onderscheiden met zijn iconische en avontuurlijke voorstellingen. Daarbij is het vertrouwen van Vrienden van groot belang. Door kunstenaars uit verschillende culturen en landen uit te nodigen, initieert het festival waardevolle uitwisselingen tussen kunstenaars en publiek.

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van deze kunstenaars? Als Begunstiger ervaar je het festival van dichtbij, zelfs tot achter de schermen.

LAAT JE ONDERDOMPELEN IN HET HOLLAND FESTIVAL

Als dank voor je steun krijg je;

- voorrang bij de kaartverkoop;

- € 5 korting op elk eerste ticket per voorstelling en € 2,50 korting op elk volgende ticket voor dezelfde voorstelling*;

- naamsvermelding (indien gewenst)

En een uitnodiging voor jezelf en een introducé voor:

- de Vriendenvoorstelling;

- de feestelijke receptie na de Openingsvoorstelling, indien je kaarten hebt besteld voor deze voorstelling;

- de Najaarsontvangst;

- een rondleiding achter de schermen bij een van de Holland Festivalproducties.

* - Enkele voorstellingen zijn van deze aanbieding uitgesloten.
   - De prijs per ticket, inclusief korting, mag niet onder de € 15 uitkomen

Vanwege de coronamaatregelen is het mogelijk dat we niet al het bovenstaande kunnen organiseren. We bieden in dat geval graag een bijzonder alternatief.

 

SCHENKEN AAN EEN CULTURELE INSTELLING OF GOED DOEL

Het Holland Festival heeft de status van culturele ANBI.
Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Hoeveel je mag aftrekken hangt af van de soort gift en de grootte van de gift. Goed om te weten: schenkingen aan verschillende organisaties met ANBI-status mogen bij elkaar opgeteld worden. 

Begunstiger voor 5 jaar met periodieke gift

Als je zeker wil zijn van fiscaal voordeel, schenk dan met een periodieke overeenkomst van minimaal vijf jaar. Je kunt dit aankruisen in het aanmeldformulier.

Lees meer bij: Fiscale voordelen & Geefwet