Geef een Toegift

DRAAG BIJ AAN EEN KAARTJE VOOR IEMAND DIE HET NIET ZELF KAN BETALEN

logo Geef een ToegiftDe Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan veertig landelijke festivals, is dit jaar gestart met het project Geef een Toegift. In het hele land wordt publiek gevraagd bij te dragen aan de kosten van een toegangskaartje voor iemand die zelf niet de financiële middelen heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Het Holland Festival doet mee aan deze actie. Wij vragen u een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van onze voorstellingen. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving. 

Wat kunt u doen
Bij het bestellen van tickets voor een van de onderstaande festivalproducties kunt u een donatie doen voor een extra kaartje. Ook kunt u, als u geen tickets voor een van deze voorstellingen koopt maar wel wilt bijdragen aan dit initiatief, een eenmalige donatie doen via de button hiernaast.

Wat doet het Holland Festival
Het Holland Festival stelt in totaal 200 tickets ter beschikking, en neemt 50% van de kosten voor zijn rekening. Samen met IMC Weekendschool en De Protestantse Diaconie Amsterdam zorgt het Holland Festival ervoor dat de tickets terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen. Uw bijdrage wordt gegarandeerd goed besteed. 

Welke voorstellingen
Deze actie geldt voor de volgende voorstellingen: 
- Metropole Orkest & Soloists of the Syrian Big Band (vrijdag 8 en zaterdag 9 juni)
- De theatervoorstelling Anna Karenina… (vrijdag 8 t/m zondag 10 juni)
- De theatervoorstelling Stadium (zaterdag 16 en zondag 17 juni)
- De muziektheatervoorstelling Octavia E. Butler’s Parable of the Sower
  (woensdag 20 en donderdag 21 juni)
- De dansvoorstelling Crowd (woensdag 27 en donderdag 28 juni)

DONEER VOOR EEN EXTRA KAARTJE

Alvast hartelijk dank!