Geef een Toegift

DRAAG BIJ AAN EEN KAARTJE VOOR IEMAND DIE HET NIET ZELF KAN BETALEN

logo Geef een ToegiftOok dit jaar doet het Holland Festival weer mee aan de actie Geef een Toegift, een initiatief van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan veertig landelijke festivals. In het hele land wordt publiek gevraagd bij te dragen aan de kosten van een toegangskaartje voor iemand die zelf niet de financiële middelen heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Wij vragen u een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van onze voorstellingen. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving. 

Wat kunt u doen
Bij het bestellen van tickets voor een van de onderstaande festivalproducties kunt u een donatie doen voor een extra kaartje. Ook kunt u, als u geen tickets voor een van deze voorstellingen koopt maar wel wilt bijdragen aan dit initiatief, een eenmalige donatie doen via de button hiernaast.

Wat doet het Holland Festival
Het Holland Festival stelt in totaal 200 tickets ter beschikking, en neemt 50% van de kosten voor zijn rekening. Samen met IMC Weekendschool, Stichting Vluchtelingenwerk en De Protestantse Diaconie Amsterdam zorgt het Holland Festival ervoor dat de tickets terechtkomen bij mensen die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen. Uw bijdrage wordt gegarandeerd goed besteed. 

Welke voorstellingen
Deze actie geldt voor de volgende voorstellingen: 
- Not Another Diva - Hlengiwe Lushaba, Faustin Linyekula, Studios Kabak
  7 juni, Cultureel Educatief Centrum
  9 juni, Muziekgebouw
Cion; Requiem of Ravel’s Bolero - Gregory Maqoma, Vuyani Dance Theatre
  21-22 juni, Internationaal Theater Amsterdam

DONEER VOOR EEN EXTRA KAARTJE

Alvast hartelijk dank!