Programma en agenda

Welkom op de programmapagina’s van Holland Festival 2022.

Op 9 maart start de ticketverkoop. De Vrienden van het Holland Festival hebben een streepje voor. Vanaf 28 februari kunnen zij alvast hun keuze maken en tickets bestellen. De verkoop voor de Liefhebbers start op 3 maart.

Ben je Vriend, check de nieuwsbrief die je ontvangt en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in op de programma- of agendapagina.

Het Holland Festival bestaat dit jaar 75 jaar en dat vieren we graag samen. Dit jaar vindt het festival plaats van 3 tot en met 26 juni op verschillende locaties in Amsterdam. Voor deze bijzondere jubileumeditie hebben we een veelzijdig programma samengesteld met theater, muziek, dans, opera, muziektheater en multidisciplinaire voorstellingen van over de hele wereld.

Bij de samenstelling van het programma zijn de associate artists van 2022, Angélique Kidjo en Nicolas Stemann, nauw betrokken geweest. Interviews met hen zijn te vinden onder Programma. Naast hun eigen werk, hebben zij andere makers voorgesteld, en komen thema’s aan bod die hen na aan het hart liggen.

Het programma wordt de komende weken aangevuld met extra activiteiten, filmtips, podcasts met inleidingen, kunstenaarsportretten en meer online-informatie. Vanaf 9 maart lees je hierover alles op deze nieuwe website!