lastminute-studentenpas

Voor € 5 naar topvoorstellingen met de Lastminute-studentenpas

Speciaal voor alle studenten van kunstopleidingen is er de gratis Lastminute-studentenpas.

 

Hoe werkt het?

Je kan voor maar € 5 naar voorstellingen waar nog tickets voor beschikbaar zijn. Koop je ticket vanaf 30 minuten voor aanvang bij de kassa van het theater van de betreffende voorstelling. Dit riante aanbod geldt voor bijna alle voorstellingen*. Wel moet je altijd je collegekaart en je Lastminute-studentenpas meenemen naar de voorstelling en bij de toegangscontrole tonen. Zonder collegekaart is je pas niet geldig.

 

Hoe vraag ik een lastminute-pas aan?

Stuur een mail naar [email protected], en vermeld je voor- en achternaam, opleiding, onderwijsinstantie, studentnummer en adres. Vraag je de pas voor 17 mei aan, dan krijg je hem zelfs thuisgestuurd! Anders ligt de pas voor je klaar bij Stadsschouwburg Amsterdam. Heb je vragen, mail ons dan of vraag bij het secretariaat van jouw opleiding voor meer informatie.

 

Wil je gegarandeerd zijn van een plekje voor een bepaalde Holland Festivalvoorstelling? Koop dan vooraf een ticket met studentenkorting tot wel 55%.

 

*N.B.: De lastminute-regeling geldt niet voor de voorstellingen Obsession, Mariavespers, Salomé, Shostakovich Trilogy, Hommages, Jonas Kaufmann en Het nieuwe Babylon.