Programma 2021 op 20 april bekend

Eerder meldden we u dat het programma van Holland Festival 2021 op 6 april bekendgemaakt zou worden. Vanwege de onzekere situatie omtrent corona is deze datum verschoven naar dinsdag 20 april. En zoals we al eerder lieten weten versturen
wij - met het oog op een duurzame samenleving - voortaan geen papieren programmaboeken meer, maar communiceren we zoveel mogelijk digitaal. Vanaf 20 april kunt u daarom het volledige programma op onze website vinden.

Maandag 3 mei start de reguliere kaartverkoop. Vrienden van het Holland Festival hebben het voorrecht met voorrang kaarten te bestellen. Ook bezoekers die vorig jaar
in verband met de afgelasting van het festival hun kaarten hebben omgezet in een voucher, of het aankoopbedrag hebben gedoneerd, kunnen al eerder kaarten aanschaffen. Vrienden, voucher-houders en donateurs ontvangen hierover in de loop van april meer informatie. Wilt u ook met voorrang kaarten kunnen bestellen?
Word dan nu Vriend!  

Holland Festival 2021 vindt deels live en deels online plaats. We houden er rekening mee dat in juni nog steeds coronabeperkingen van kracht zijn, maar dat de theater- en concertzalen open kunnen gaan. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de dan geldende coronamaatregelen, zodat u de voorstellingen op een zo veilig mogelijke manier kunt bezoeken. Als gevolg hiervan is dit jaar het aantal beschikbare festivalkaarten beperkter dan gebruikelijk. 

Wij hopen u in juni te zien bij de 74e editie van het Holland Festival!