LAATSTE NIEUWS

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het Holland Festival.

 • Gezocht: medewerker Marketing en medewerker Ticketing

  Het Holland Festival zoekt voor de periode februari t/m juni 2018 een gedreven en ervaren Medewerker Marketing en een accurate en ervaren Medewerker Ticketing.

  Lees verder
 • Holland Festival gedenkt burgemeester Van der Laan

  Eberhard van der Laan opende in 2015 urbo kune, een ‘stedenbouwkundige opera’ van 25 uur in Muziekgebouw aan het IJ. Zijn openingstoespraak vindt u hier.

  Lees verder
 • 26 juni 2017

  Holland Festival vierde groots 70-jarig jubileum

  Lees verder
 • Annet Lekkerkerker algemeen directeur Holland Festival

  Annet Lekkerkerker (52) momenteel zakelijk directeur/bestuurder van het Holland Festival is benoemd per 1 januari 2018 als algemeen directeur/bestuurder. Lekkerkerker wordt eindverantwoordelijk voor zowel het zakelijke als het artistieke beleid van het Holland Festival. De raad van toezicht en Annet Lekkerkerker starten binnenkort een wervingsprocedure voor een artistiek leider.

  Lees verder
 • Kate Moore ontvangt Matthijs Vermeulenprijs 2017

  Kate Moore (1979) ontvangt de prestigieuze Matthijs Vermeulenprijs voor haar werk The Dam een compositie uit 2017. De nieuwste compositie van Kate Moore, Sacred Environments, gaat zaterdag 24 juni in wereldpremière tijdens Holland Festival Proms.

  Lees verder
 • Archief nu online

  Ter ere van zijn zeventigste editie ontsluit het Holland Festival zijn complete voorstelling-en concertarchief via deze website. Het archief, dat in de komende jaren verder gecompleteerd wordt, bevat alle concerten en voorstellingen die in de afgelopen zeventig jaar zijn getoond door het Holland Festival.

  Lees verder
 • 20 december 2016

  aus LICHT – wereldpremière met hoogtepunten uit Stockhausens meesterwerk

  De Nationale Opera, Holland Festival, Koninklijk Conservatorium en de Stockhausen Stiftung für Musik brengen tijdens het Holland Festival 2019 aus LICHT, een 16 uur durende selectie uit de operacyclus LICHT van Karlheinz Stockhausen.

  Lees verder