LAATSTE NIEUWS

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het Holland Festival.

 • Blendle-actie verlengd

  De Blendle Premium actie is verlengd. Blendle trakteert Holland Festivalbezoekers op één maand gratis gebruik van Blendle Premium bij aankoop van kaarten voor Holland Festivalvoorstellingen.

  Lees verder
 • Alfred Birney wint Libris Literatuur Prijs

  De Libris Literatuur Prijs is toegekend aan Alfred Birney (65) voor zijn roman De tolk van Java.

  Lees verder
 • Gezocht: figuranten voor En manque

  Holland Festival zoekt voor de voorstelling En manque van de Franse theatermaker Vincent Macaigne en Théâtre de Vidy 12 figuranten.

  Lees verder
 • Deel uw dromen

  Het Holland Festival nodigt u uit uw nachtelijke dromen te delen. Deze zullen, bewerkt, in de voorstelling À l’ombre des ondes te horen zijn.

  Lees verder
 • Gezocht: stagiair digitalisering archief

  In samenwerking met Bijzondere Collecties zoekt het Holland Festival op korte termijn een: Stagiair digitalisering Archief 60 – 80% per week

  Lees verder
 • 07 maart 2017

  Gezocht: amateurzangers

  Ben jij een gevorderde amateurzanger, hou je van opera en heb je altijd al willen optreden tijdens het Holland Festival? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Lees verder
 • 03 maart 2017

  Misha Mengelberg overleden

  Vandaag werd bekend dat pianist en componist Misha Mengelberg is overleden. Mengelberg was vanaf de jaren zestig een veelgeziene gast op het Holland Festival. In 2015 was zijn absurdistische muziektheaterwerk Koeien, met Pierre Bokma in de hoofdrol, een groot succes. Dit jaar zijn zelden uitgevoerde composities van Mengelberg weer te horen in Weeshuis van Holland Festival.

  Lees verder
 • 07 februari 2017

  Wereldsterren en nieuwe makers op jubileumeditie Holland Festival

  Holland Festival viert 70-jarig bestaan met o.a. Jonas Kaufmann, Alain Platel, Romeo Castellucci, Julian Rosefeldt, Cate Blanchett, George Crumb, Pierre Audi, Lucas en Arthur Jussen, Ivo van Hove, Jude Law, Robert Lepage, Peter Sellars en Boris Charmatz.

  Lees verder
 • 20 december 2016

  aus LICHT – wereldpremière met hoogtepunten uit Stockhausens meesterwerk

  De Nationale Opera, Holland Festival, Koninklijk Conservatorium en de Stockhausen Stiftung für Musik brengen tijdens het Holland Festival 2019 aus LICHT, een 16 uur durende selectie uit de operacyclus LICHT van Karlheinz Stockhausen.

  Lees verder
 • 24 november 2016

  Eerste zes voorstellingen Holland Festival 2017 bekend

  Het Holland Festival viert in 2017 zijn 70-jarig jubileum met verrassende voorstellingen en concerten van nog onbekende makers en gevestigde namen. Vandaag presenteert Holland Festival met trots de eerste zes voorstellingen van het Holland Festival 2017.

  Lees verder
 • 10 mei 2016

  Jude Law met Toneelgroep Amsterdam op Holland Festival 2017

  Toneelgroep Amsterdam en het Barbican Center (Londen) maken samen de internationale coproductie Obsession met Jude Law, Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat en Robert de Hoog. Obsession gaat op 25 april 2017 in Londen in wereldpremière en is daarna in het Holland Festival te zien.

  Lees verder
 • Succesvolle wereldpremière Promised Ends

  Lees verder