HF Young

HF Young Favourites
HF Young wordt aangejaagd door de HF Young Circle: tien jonge professionals en creatievelingen met diverse achtergronden, opleidingen en netwerken. Zij kiezen elk jaar de Favourites, een selectie topvoorstellingen uit het programma van het Holland Festival. De beste podiumkunsten, gezelschappen en talenten, speciaal voor jou geselecteerd. Ook organiseren zij activiteiten, feestjes en borrels waar je andere jonge festivalbezoekers kunt ontmoeten om samen het festival en alles daaromheen te beleven. Klik hier om de HF Young Favourites te bekijken! 

De HF Young Favourites laten je kunst zien die discussie oproept en waarin artistieke vernieuwing, actuele thema's en experiment centraal staan. Meld je aan en kom meer te weten over het Holland Festival, de kunstenaars en de festivalthema’s en je krijgt ook nog eens korting op geselecteerde voorstellingen. 

Korting
Ben jij niet ouder dan 39 jaar? Dan bezoek je (zolang de voorraad strekt) de HF Young Favourites met korting. Wil je samen met je vrienden naar de HF Young Favourites? Tickets voor anderen bestellen met korting kan ook. Let op dat de korting alleen geldt voor mensen die niet ouder zijn dan 39 jaar. Bij de voorstellingen kan gecontroleerd worden op leeftijd. 

Hoe werkt het?
Klik hier en meld je aan voor HF Young. We vragen alleen je mailadres en geboortedatum. Dan houden wij je op de hoogte van de HF Young Favourites en toekomstige HF Young events[EA1] . Alle HF Youngactiviteiten zijn te volgen op Instagram (live), Facebook en LinkedIn. 

Wil je meer?
Word dan Jonge Begunstiger! Steun het Holland Festival en maak drie jaar langer gebruik van alle voordelen van HF Young. Klik hier om meer te weten te komen. 

HF YOUNG FAVOURITES 2022
De HF Young Circle selecteert speciaal voor jullie voorstellingen uit het Holland Festivalprogramma van 2022. Iedereen tot en met 39 jaar kan met korting tickets kopen. Wees welkom!

De eerste naam die we bekend kunnen maken, is de Engels-Azerbeidzjaanse zanger en componist Sami Yusuf.