HF Clubavonden

HF Clubavonden

Het Holland Festival heeft dit jaar iets te vieren!

Niet alleen zijn 75ste verjaardag, maar ook het feit dat we weer mogen feesten. HF Young neemt je dit festival mee naar de club. We gaan naar Lofi in het Westelijk Havengebied en naar de Melkweg. Zo zie je op 3 juni bijvoorbeeld artiesten die vlak daarvoor nog op het podium van Carré stonden ineens in Lofi en meng je je op 20 juni in de Melkweg tussen de beste vrouwelijke Afrikaanse artiesten.

Lees snel verder om te zien waar jij dit Holland Festival kunt gaan dansen.

03-06-2022 HF x Lofi x CTM - Philou Louzolo, Esa, Catu Diosis, Pink Oculus, Boris Acket, Nedda Sou, Blue Lab Beats

Na afloop van Angélique Kidjo’s Mother Nature, de opening van het festival in Carré, verplaatsen wij ons naar Lofi, waar Philou Louzolo, Esa, Catu Diosis, Pink Oculus, Boris Acket, Nedda Sou en Blue Lab Beats voor een spannende, multidisciplinaire clubavond zorgen.
Tickets

11-06-2022 L'Olivier afterparty - Nayla Musiq

HF Young zou HF Young niet zijn als wij niet ook zelf een feestje zouden geven. Op 11 juni kom je dansend de zaal uit bij de HF Young Favourite L’Olivier van Abd Al Malik en Wallen. Daarna dansen we met uitzicht over het IJ op plaatjes van Nayla Musiq bij 4’33 in het Muziekgebouw!
Tickets L’Olivier

20-06-2022 HF x Melkweg - Sho Madjozi, Aunty Rayzor, Nana Fofie, Defmaa Maadef

Op 20 juni nemen o.a. Zuid-Afrikaanse zangeres, rapper, actrice en poëet Sho Madjozi en Nigeriaanse MC Aunty Rayzor je mee in hun wereld van energieke ritmes. Hier wil je bij zijn!
Tickets

24-06-2022 HF x Lofi x CTM - Helena Hauff, Gabber Modus Operandi, Parrish Smith, Scotch Rolex (ft. MC Yallah & Lord Spikeheart), Nakibembe Xylophone Troupe, Wahono, Arakaza, Uwalmassa, Marcelle

Het laatste festivalweekend luiden we knallend in met de tweede clubavond bij Lofi, met onder meer de indrukwekkende samenwerking van Gabber Modus Operandi en Nakibembe Xylophone Troupe
Heb jij net 6 uur theater zitten bingewatchen bij HF Young Favourite The Nation? Dans het eruit bij Lofi!
Tickets