Met fikse korting naar topvoorstellingen

Lid van HF Young? Dan kun je met korting naar de geselecteerde voorstellingen (zolang de voorraad strekt). Je betaalt voor HF Youngvoorstellingen € 19 per ticket (in plaats van € 25 tot €57,50) en dat is dus inclusief een gratis drankje èn gezellige borrel na afloop van de voorstelling.

Voor de geselecteerde voorstellingen is er een vast aantal HF Young-kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want op = op!

 

AANMELDEN

1. Je bent niet ouder dan 39 jaar;

2. Je liket de HF Young Facebook- of LinkedIn-pagina.

3. Je kunt vervolgens voor € 19 een ticket kopen voor de geselecteerde HF Young-voorstelling.

4. Selecteer kaarttype HF Young in de voorstelling van je keuze

 Let op: bij de voorstellingen kan gecontroleerd worden op leeftijd.

Vrienden van vrienden

Uiteraard mag je als lid ook kaarten voor vrienden bestellen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vanzelfsprekend zijn jouw vrienden die meegaan naar een HF Young event ook niet ouder zijn dan 39. In ruil voor deze korting ontvangen we graag ook een like van jouw vrienden op de Facebook- of LinkedInpagina van HF Young.

HF Young Circle

HF Young is een community voor en door jonge cultuurliefhebbers van 25 tot 39 jaar. Alle activiteiten van HF Young worden mogelijk gemaakt door een team van dertien enthousiaste young professionals. Zij maken zich sterk voor alle HF Young events en maken elk jaar een selectie uit het totale festivalaanbod. HF Young is your spotlight on Holland Festival.

HF Young inspireert en verbindt mensen, makers, ideeën en cultuur. Kom ook eens kijken!

HF Young wordt mede mogelijk gemaakt door:

Clifford Chance