EEN AUDIOWANDELING LANGS DE HF YOUNG FAVOURITES

Zoals ieder jaar organiseert HF Young op een bijzondere manier de start van de kaartverkoop van het Holland Festival. Dit jaar nodigen we jou uit om samen met ons, de HF Young Circle en het Holland Festivalteam, een wandeling te maken langs de
HF Young Favourites

Speciaal voor jou selecteerde de HF Young Circle vijf voorstellingen (de HF Young Favourites) uit het Holland Festivalprogramma die je absoluut niet mag missen. Tijdens de HF Young Kick Off(line) nemen we je in vogelvlucht mee langs deze voorstellingen, de kunstenaars en de thema’s die tijdens het Holland Festival 2021 aan bod komen. 

Doe je jas en je schoenen aan, zet je koptelefoon op, trek de deur achter je dicht, en stap in de wereld van het Holland Festival. HF Young wijst je de weg tijdens een reis door de tijd en langs de HF Young Favourites met een bijzondere audiowandeling. 

Deze audiowandeling is gratis, en overal, op ieder moment van de dag in te starten. Hij blijft beschikbaar tot en met het einde van het festival. 

Door de coronamaatregelen zijn kaarten voor de HF Young Favourites schaars! Wacht niet te lang met kaartjes bestellen want op = op. De kaartverkoop voor het Holland Festival start binnenkort. 

Credits

Concept: Holland Festival & de HF Young Circle (Alexis Blake, Andrea Kristic, Arnoud Haverlag, Esther Zijtregtop, Martha Visser, Naomi van der Linden, Norman Vladimir, Omar de Jong, Roberto Luís Martins, Sheila Verdegaal, Steven van den Haak, Toni Pape) 

Uitgewerkt, gemaakt en gemonteerd door: Laurens Radstake & Rosalie Wammes

Vertellers: Emily Ansenk, Annemieke Keurentjes, Jochem Valkenburg, Ravian van den Hil 

Voice-over: Manon Schreurs