HF YOUNG ACTIVITEITEN

HFY_bedjes_690x345

Bij HF Young maken we je graag wegwijs door het Holland Festivalprogramma. We lichten het beste mét korting voor je uit in de HF Young Favourites (op=op), geven een podium aan jonge makers en artiesten uit het festivalprogramma in HF Young Helden, geven leestips in de HF Young Bookclub en gaan in gesprek over thema’s die nauwverbonden zijn aan het festivalprogramma en de associate artist(s) tijdens HF Young TALKS. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van lees- of kijktips en speciale programma's die achtergrond bieden bij de verschillende voorstellingen. 

HF Young TALKS
Tijdens HF Young TALKS nodigen we jullie uit om met ons ins gesprek te gaan! De HF Young Circle en gasten gaan via Instagram Live in gesprek over verschillende thema’s, boeken, documentaires en voorstellingen. Verdiep je samen met ons in het Holland Festivalprogramma en zijn kunstenaars!

Previously on HF Young TALKS

-       Coda – Ryuichi Sakamoto, 9 maart
-       Bookclub: The Walk – Robert Walser, 31 maart, Instagram Live
-       Bookclub: Ten Nights Dreaming – Natsume Soseki, 
        28 april, Instagram Live
-       Bookclub: Breasts and Eggs – Mieko Kawakami
        27 mei, Instagram Live
-       Favourites: Fremdkörper, 4 juni, Instagram Live
-       Favourites: L'Étang, 6 juni, Instagram Live
-       Favourites: Short Circuit, 13 juni, Instagram Live 
-       Favourites: TIME, 19 juni, Instagram Live
-       Favourites: Dans la forêt, 5 oktober, Instagram Live


HF Young Bookclub
In aanloop naar het Holland Festival, tippen we een aantal boeken die nauwverbonden zijn aan het festival en de thema’s van dat jaar. Tijdens HF Young TALKS komen de boeken die we samen gelezen hebben aan bod. Wil jij goed beslagen ten ijs het Holland Festival in? Lees mee! 

De Leeslijst HF Young Bookclub 2021
-       Robert Walser – The Walk
-       Natsume Soseki – Ten Nights Dreaming
-       Mieko Kawakami – Breasts and Eggs 

HF Young Helden
HF Young licht jonge makers/kunstenaars uit het Holland Festivalprogramma uit en gaat met hen in gesprek over verschillende thema’s die in het festival aan bod komen. Tijdens Holland Festival 2021 sprak HF Young Circle-lid Martha Visser met actrice Adele Haenel. Klik hier om meer te weten te komen en om het interview te bekijken.

HF Young Kick Off(line)
Tijdens de HF Young Kick Off(line) nemen we je tijdens een audiowandeling in vogelvlucht mee langs deze voorstellingen, de kunstenaars en de thema’s die tijdens het Holland Festival 2021 aan bod komen.  

Doe je jas en je schoenen aan, zet je koptelefoon op, trek de deur achter je dicht, en stap in de wereld van het Holland Festival. HF Young wijst je de weg tijdens een reis door de tijd en langs de HF Young Favourites.

meer info