Welkom bij de Holland Festival TALKS: Stephen Nomura Schible & KORDZ. 

Het gesprek met Stephen Nomura Schible en Kordz (Alex Kordzaia) is interessant voor wie de documentaire CODA al gezien heeft, maar ook de perfecte inleiding voor wie de documentaire nog moet bekijken. Er was ruimte om vragen te stellen en we sloten af met de mogelijkheid om in kleine groepjes met elkaar na te praten. Dit speciale livegesprek werd exclusief aangeboden aan Vrienden en Partners van het Holland Festival op de avond van 9 maart. Hieronder kunt u het gesprek terugkijken.

Stephen Nomura Schible
Over Ryuichi Sakamoto verscheen in 2017 de muzikale documentaire CODA. Regisseur Stephen Nomura Schible brengt daarin het compositieproces van Sakamoto's album async in beeld. De documentaire belicht ook de politieke positie die Sakamoto in zijn muziek steeds meer naar voren laat komen. CODA is een mooie voorbereiding op zijn werk in het Holland Festival 2021 en is te bekijken via deze link (alleen lokaal beschikbaar). 

Kordz 
Muzikant/producer Kordz (Alex Kordzaia) is een veelzijdige maker. Kordz ging vorig jaar viral met het nummer Sakamoto, Ryuichi Sakamoto deelde het nummer ook op zijn eigen sociale kanalen. 

Sakamoto_CODA