Welkom! Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de tweede aflevering van Holland Festival TALKS, dat speciaal voor Vrienden en Partners werd georganiseerd op donderdag 29 april. 

Tijdens Holland Festival TALKS: Listening Traditions ging programmamaker context Ravian van den Hil in gesprek met regisseur en librettist Miranda Lakerveld en sociaal psycholoog Annebeth Erdbrink. De aflevering stond geheel in het teken van luisteren, een thema dat als rode draad door het programma loopt. Niet alleen ging het gesprek over muzikaal luisteren, maar ook sociaal luisteren kwam aan bod. Zo sprak Miranda Lakerveld over haar nieuwste voorstelling Ine Aya’, een absolute aanrader voor wie zich wil verdiepen in de rijke muzikale tradities van de Kayan van Kalimantan. Annebeth Erdbrink ging dieper in op haar onderzoekstraject GAMPSISS waarmee ze verbonden is aan Luistermutant 2021. Deze voorstelling is interessant voor iedereen die zijn luistervaardigheden wil verbeteren in een labyrint vol games.

Soundscape Holland Festival 2021
Holland Festival TALKS: Listening Traditions eindigde geheel in stijl met de allereerste Holland Festival Soundscape speciaal voor Vrienden en partners, gemaakt door Rosalie Wammes en Laurens Radstake. Zo kunt u, waar u ook bent, alvast genieten van wat u te wachten staat bij de 74e festivaleditie. Klik hier om naar de soundscape te gaan.Andere fragmenten uit Holland Festival TALKS: Listening Traditions
- Inloopmuziek: muziek van de Kayan
- Videofragment: Dayung (een soort gebed van de Kayan op Kalimantan)