Blendle Premium cadeau

Een maand gratis Blendle Premium bij aankoop van kaarten

Blendle is partner van het Holland Festival. Holland Festival bestaat 70 jaar en om dat te vieren, trakteert Blendle Holland Festivalbezoekers op één maand gratis gebruik van Blendle Premium bij aankoop van kaarten voor Holland Festival voorstellingen.

 

Blendle is een online platform waarop u zonder abonnement toegang heeft tot meer dan 120 kranten en tijdschriften. Denk aan de Volkskrant, Trouw, het Parool, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, Elsevier en Filosofie Magazine. Elke dag helpt Blendle u de verhalen te vinden die ertoe doen. Zo krijgt u dagelijks een overzicht van de opmerkelijkste achtergrondverhalen én een selectie van artikelen afgestemd op uw persoonlijke interesses.

 

2Blendlemobile     4Blendlecovers

Hoe werkt deze aanbieding?

Bij aankoop van festivalkaarten ontvangt u één maand gratis Blendle Premium cadeau.

  • Als u via de website van het Holland Festival tickets heeft besteld, dan heeft u een bevestigingsmail ontvangen met daarin een link met een unieke code.
  • Klik op de link in de bevestigingsmail om u aan te melden en volg de stappen om uw abonnement te activeren (u wordt doorverwezen naar de website van Blendle).
  • Geef op de website van Blendle uw persoonlijke voorkeuren aan voor onderwerpen en titels
  • U ontvangt elke dag de beste reportages, interviews en columns uit meer dan 120 kranten en tijdschriften, afgestemd op uw interesses en smaak.
  • Het abonnement stopt automatisch één maand nadat u uw code heeft verzilverd.
  • Uw unieke code kunt u activeren tot 31 juli 2017.

Meer weten over Blendle?