Blog

Update Holland Festival 2020

Door: Holland Festival

03.4.2020

vlaggen ITAWat onze mondiale samenleving nu doormaakt is ongekend. Iedereen heeft te maken met de maatregelen die genomen zijn om het heftige coronavirus in te dammen. Wij sluiten onze ogen niet voor wat er om ons heen gebeurt, zijn ons zeer bewust van de bijzonder ernstige situatie en leven mee met de slachtoffers en mensen die momenteel in moeilijke omstandigheden leven en werken.

Ook het Holland Festival neemt zijn verantwoordelijkheid om er alles aan te doen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreid. Dit doen we met een stappenplan dat we dag tot dag kunnen aanpassen.

1. Sinds 12 maart is het festivalkantoor gesloten en wij werken vanuit huis. We zullen dit blijven doen totdat de Rijksoverheid anders beslist.

2. Wij hebben dagelijks contact met alle gezelschappen en makers die geprogrammeerd staan voor juni 2020. Dit is zeer complex omdat ze uit meer dan 20 landen komen met ieder hun eigen regels en afwegingen.

3. Wij wachten de berichtgeving van de overheid eind april af en nemen op grond daarvan een beslissing over de haalbaarheid van het festival. Of het in aangepaste vorm doorgaat of eventueel wordt afgelast is nu nog niet te zeggen. Dit is een streefdatum en natuurlijk geheel afhankelijk van de restricties van de Rijksoverheid, maar ook van de situatie in de landen waar onze artiesten vandaan komen.

4. Zodra er tussentijds nieuws is, zullen wij u dit direct melden. 

Wij publiceren al onze mededelingen in onze nieuwsrubriek en in dit blog. 

Onze online kaartverkoop blijft gewoon bereikbaar. Indien een voorstelling niet doorgaat, zal de mogelijkheid worden geboden om een voucher te krijgen voor het festival 2021, uw entreegeld te doneren aan het Holland Festival of restitutie te krijgen.

Het Holland Festivalteam wenst u alle goeds en hopen u in goede gezondheid te zijner tijd te zien.

HF BLOG