Blog

Onze 3 favoriete quarantaine-podiumkunsten-tips

Door: Holland Festival

20.4.2020

De concert- en theaterzalen blijven voorlopig nog dicht, maar gelukkig is er online veel moois te zien en te horen. Wij delen elke dag via onze socialmediakanalen interessante quarantainetips voor de theaterliefhebber! We lichten er drie tips voor u uit:

FAVORIET 1: '(RE)LIVE BILL T. JONES PERFORMANCES' OP DONDERDAG

Blog_billtjonesElke week op donderdag deelt de Bill T. Jones/Arnie Zane Company prachtige voorstellingen uit zijn archief. Deze kun je met een druk op de knop één week lang streamen! Bill T. Jones is als maker de inspiratiebron voor het Holland Festivalthema van dit jaar: 'IN PURSUIT OF THE WE’. Wij zijn daarom blij met de wekelijkse streammogelijkheden uit het archief van het dansgezelschap.

FAVORIET 2: DE 'LIEVE VREEMDE...' - SERIE VAN MISTER MOTLEY

Blog_lievevreemde
Online kunsttijdschrift Mister Motley stelt in samenwerking met het Holland Festival de 'Lieve Vreemde...'-serie samen. Mister Motley nodigt kunstenaars en schrijvers uit om per brief met elkaar van gedachten te wisselen. De serie is een interessant onderzoek dat aansluit op het festivalthema van dit jaar: op welke manieren kan een briefwisseling bijdragen aan het streven naar een gezamenlijk wij?

FAVORIET 3: DE HOLLAND FESTIVAL PARELS

Blog_parelsDe 'Holland Festival Parels’-serie is een ander mooi digitaal project dat te zien is op onze socialmediakanalen. Wij laten fragmenten zien uit ons mooie archief die een mooie inkijk geven in de rijke Holland Festivalgeschiedenis.

PSSSST... wij werken naast onze dagelijkse tips ook aan een nieuwe social-media-serie '#INPURSUITOFTHEWE MET...', hier vertellen we snel meer over!

HF BLOG