Vriendenbericht

Beste Vrienden van het Holland Festival,

 

Het programma voor 2014 is rond. Half februari bent u de eerste die erover hoort als we het volledige programma alvast aan onze Vrienden presenteren.

Eén geheim is al onthuld door Pierre Audi tijdens de najaarsbijeenkomst voor Vrienden vanaf de categorie Begunstigers. In het Festival van 2014 wordt de opera Orlando van Händel in regie van Pierre zelf door de Munt in Brussel gepresenteerd. Een productie die bij de wereldpremière lovende kritieken kreeg. 

En u hebt vast al gelezen over War Horse of de aankondiging op TV gezien. War Horse is een productie die in nauwe samenwerking tussen Koninklijk Theater Carré, de Stichting Theateralliantie van Joop en Janine van den Ende en Holland Festival in juni in Carré te zien is. 

Het is een weergaloze voorstelling van het Britse National Theatre in samenwerking met de HandSpring Puppet Company uit Zuid Afrika die iedereen zal aanspreken. In het streven van het Holland Festival een steeds groter publiek te betrekken bij de schoonheid en magie van het theater is het presenteren van War Horse een buitenkans, en door deze bijzondere samenwerking kan de succesvolste National Theater productie ooit in Amsterdam getoond worden. Helaas zijn voor War Horse geen kaarten met HF Vriendenkorting beschikbaar, wel kunt u vanaf heden ook via de HF website kaarten bestellen. 

De voorstellingen die al in de verkoop zijn, de Nono concerten, Playing Cards: SPADES van Robert Lepage, de film Napoleon in de Ziggo Dome en Vortex Temporum van Anne Teresa De Keersmaeker lopen bijzonder goed. Mocht u nog geen kaarten hebben geboekt doe dat snel, dan bent u nog verzekerd van de best beschikbare plaatsen.

We wensen u alle goeds toe voor 2014 en ontvangen u graag in het Holland Festival.