HF Young, your spotlight on Holland Festival

HF Young is een community van jonge cultuurliefhebbers. Ben je tussen de 25 en 38 jaar en bezoek je graag voorstellingen? Dan is HF Young iets voor jou! In aanloop naar het festival worden speciale events georganiseerd en tijdens het Holland Festival profiteer je van fikse korting op mooie voorstellingen. Na afloop van de voorstelling is altijd een borrel en het eerste drankje krijg je gratis.

 

Dwars door de programmering van het Holland Festival heen, wordt er voor HF Young een selectie gemaakt van boeiende voorstellingen; een mix van podiumkunstdisciplines van gevestigde makers en veelbelovende jonge artiesten.

Met fikse korting naar topvoorstellingen

Lid van HF Young? Dan kun je met korting naar de geselecteerde voorstellingen (zolang de voorraad strekt). Je betaalt voor HF Youngvoorstellingen € 19 per ticket (in plaats van € 25 tot €57,50) en dat is dus inclusief een gratis drankje èn gezellige borrel na afloop van de voorstelling. Ticketingkosten zijn € 2,50 per ticket, met een maximum van € 15 per bestelling.

 

Voor de geselecteerde voorstellingen is er een vast aantal HF Young-kaarten beschikbaar. Kies een voorstelling en selecteer het kaarttype HF Young in het bestelproces.

Op = op... Dus wees er snel bij!

ACTIECODES

Het komt voor dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn behalve voor HF Young. In dat geval gebruik je de HF Young actiecode om toch HF Young-kaarten te bestellen. 

Hf Young Voorstelling

Hf Young Voorstelling2

 

Hf Young Voorstelling3

       Hf Young Voorstelling4

 

Hf Young Voorstelling5

  

    Hf Young Voorstelling6

 

Hf Young Voorstelling7

 
   
 

 

 

 

HF Young wordt mede mogelijk gemaakt door:

Clifford Chance