LAATSTE NIEUWS

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het Holland Festival.

 • Wereldsterren en nieuwe makers op jubileumeditie Holland Festival

  Holland Festival viert 70-jarig bestaan met o.a. Jonas Kaufmann, Alain Platel, Romeo Castellucci, Julian Rosefeldt, Cate Blanchett, George Crumb, Pierre Audi, Lucas en Arthur Jussen, Ivo van Hove, Jude Law, Robert Lepage, Peter Sellars en Boris Charmatz.

  Lees verder
 • 20 december 2016

  aus LICHT – wereldpremière met hoogtepunten uit Stockhausens meesterwerk

  De Nationale Opera, Holland Festival, Koninklijk Conservatorium en de Stockhausen Stiftung für Musik brengen tijdens het Holland Festival 2019 aus LICHT, een 16 uur durende selectie uit de operacyclus LICHT van Karlheinz Stockhausen.

  Lees verder
 • 24 november 2016

  Eerste zes voorstellingen Holland Festival 2017 bekend

  Het Holland Festival viert in 2017 zijn 70-jarig jubileum met verrassende voorstellingen en concerten van nog onbekende makers en gevestigde namen. Vandaag presenteert Holland Festival met trots de eerste zes voorstellingen van het Holland Festival 2017.

  Lees verder
 • 10 mei 2016

  Jude Law met Toneelgroep Amsterdam op Holland Festival 2017

  Toneelgroep Amsterdam en het Barbican Center (Londen) maken samen de internationale coproductie Obsession met Jude Law, Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat en Robert de Hoog. Obsession gaat op 25 april 2017 in Londen in wereldpremière en is daarna in het Holland Festival te zien.

  Lees verder