LAATSTE NIEUWS

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het Holland Festival.

 • 20 december 2016

  aus LICHT – wereldpremière met hoogtepunten uit Stockhausens meesterwerk

  De Nationale Opera, Holland Festival, Koninklijk Conservatorium en de Stockhausen Stiftung für Musik brengen tijdens het Holland Festival 2019 aus LICHT, een 16 uur durende selectie uit de operacyclus LICHT van Karlheinz Stockhausen.

  Lees verder
 • 24 november 2016

  Eerste zes voorstellingen Holland Festival 2017 bekend

  Het Holland Festival viert in 2017 zijn 70-jarig jubileum met verrassende voorstellingen en concerten van nog onbekende makers en gevestigde namen. Vandaag presenteert Holland Festival met trots de eerste zes voorstellingen van het Holland Festival 2017.

  Lees verder
 • 27 juni 2016

  Holland Festival zet wereldrecord grootste fagot-ensemble

  Op zaterdag 25 juni speelden 274 fagottisten de wereldpremière Grand Subphonia, voor immens veel fagotten van Merlijn Twaalfhoven in het Concertgebouw tijdens Holland Festival Proms, daarmee is een nieuw Guinness World Record voor het grootste fagot-ensemble gezet.

  Lees verder
 • 26 juni 2016

  Succesvol Holland Festival toonde breed en actueel programma

  Het Holland Festival sluit vandaag met de voorstelling Stop Acting Now van Wunderbaum in EYE. In 23 dagen toonde het festival vijfenveertig producties en honderdvijf voorstellingen. Het festival trok meer dan 86.000 bezoekers en had een zaalbezetting van ruim 85%.

  Lees verder
 • 10 mei 2016

  Jude Law met Toneelgroep Amsterdam op Holland Festival 2017

  Toneelgroep Amsterdam en het Barbican Center (Londen) maken samen de internationale coproductie Obsession met Jude Law, Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat en Robert de Hoog.

  Obsession gaat op 25 april 2017 in Londen in wereldpremière en is daarna in het Holland Festival te zien.

  Lees verder